Σχετικά με εμάς

Από τις αρχές τις δεκαετίας του ’70 ασχολούμαστε με την καλλιέργεια και συγκομιδή ζωοτροφών (καλαμπόκι, τριφύλλι, σιτάρι, κριθάρι κ.α). Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εμπορίας ζωοτροφών από το 1993. Με ημερήσια δυναμικότητα πολλών τόνων και αποθηκευτική δυνατότητα μεγαλύτερη των 30.000 τόνων, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον σύγχρονες βιομηχανίες ζωοτροφών της Ηπείρου.
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και μια σειρά από τελευταίου τύπου μηχανήματα προγραμματίζουν και ελέγχουν βήμα προς βήμα την παραγωγική διαδικασία.

Ακολουθώντας πιστά το δρόμο της σύγχρονης έρευνας στον τομέα της διατροφής, παρασκευάζει ζωοτροφές υψηλής βιολογικής αξίας, εξασφαλίζοντας:

– την υγεία των ζώων
– την οικονομικότητα της εκτροφής
– την υψηλή ποιότητα των τελικών
προϊόντων (γάλα, κρέας, αυγά).

Στόχοι μας

Η υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.
Ο σεβασμός και η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών/συνεργατών της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η αναγνώριση, αξιολόγηση και ο έλεγχος κάθε κινδύνου που σχετίζεται με την ασφάλεια των προϊόντων που παράγει και διακινεί.
Η διαρκής ενημέρωση των πελατών για τα νέα προϊόντα της και η επιστημονική προσέγγιση/υποστήριξη των συνεργαζόμενων Κτηνοτρόφων.
Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με :
Διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους, τόσο σε πρώτες ύλες, όσο και σε τελικά προϊόντα, με σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια οργανωμένο εργαστήριο αναλύσεων.
Τη θέσπιση αυστηρών κριτηρίων για τους προμηθευτές της.